Home

Over Mezelf

Sportmassage

Ontspanningsmassage

Tapen / Bandageren

Manuele Lymfedrainage

Medical taping

Tarieven

Links

 

Over mezelf

Sinds juni 2009 ben ik, Maarten van Uden, gediplomeerd NGS*-sportmasseur. Vanaf 1 januari 2010 heb ik een eigen praktijk aan huis. Mijn motivatie om de opleiding tot sportmasseur te gaan volgen is geweest, een sporter of team op deskundige wijze te kunnen begeleiden en deel uit te mogen maken van een sportieve prestatie. Ook heb ik een aanvullende cursus Manuele Lymfedrainage gevolgd. Hiermee is oedeemvorming (vochtophoping) middels bepaalde handgrepen te behandelen. Naast Tapen en Bandageren heb ik mijzelf bekwaamd in Medical taping.

MavU-sportmassage staat voor een kleinschalige en persoonlijke aanpak en behandeling, waarin de cliënt absoluut centraal staat.

*NGS staat voor Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) is een brancheorganisatie voor de sportmassage en sportverzorging in Nederland. Een van de uitgangspunten van de NGS is kwaliteitsbewaking van kennis- en vaardigheidsniveau en de leden te ondersteunen in hun dienstverlening. Voor verdere informatie over het NGS, zie: links.